Nieuws
Burgemeester en wethouder bezoeken Antoniushove
Burgemeester Jules Bijl en wethouder Marcel Belt hebben een werkbezoek gebracht aan ziekenhuis Antoniushove (HMC). Zij werden ontvangen door HMC-bestuursvoorzitter Ingrid Wolf, die hen in een presentatie meer vertelde over de ontwikkelingen binnen Antoniushove en de rol als oncologisch centrum.
,,Het is goed dat we als bestuurders korte lijnen hebben met elkaar zodat we weten wat er bij inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg leeft”, vertelde Ingrid. ,,Het is belangrijk dat het nieuwe college van B&W goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de zorgsector in onze regio. Denk aan de ontwikkelingen op het gebied van acute zorg, daarin hebben we een gezamenlijk belang. Zo spraken we ook over de bereikbaarheid van Antoniushove. Deze is, mede door de aanwezigheid van twee tramlijnen, uitstekend voor zowel onze patiënten als onze medewerkers.”
Burgemeester en wethouder kregen een rondleiding door Naomi Nathan, clustermanager oncologie, en longarts Jasmijn Van Campen. Tijdens de rondleiding werd het pad gevolgd van een vrouw met borstkanker: van binnenkomst met een klacht of verdenking in het HMC Borstcentrum tot aan de eventuele operatie en/of de behandeling met behulp van radiotherapie en de nazorg. (foto HMC)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter