Nieuws
Huygens Festival volgende ‘goede doel’

Goede Doelen boekenhuis Marianne, Franse Kerkstraat Voorburg, heeft het volgende goede doel bepaald. De opbrengsten van boekenverkoop in het derde kwartaal gaat naar het Huygens Festival. Dat heeft eigenaar Marianne Knijnenburg bekend gemaakt. Het eerste goede doel van de op 21 april geopende boekenwinkel was de Stichting Jarige Job. Die kreeg een cheque van 840 euro. Jarige Job verzorgt verjaardagsboxen voor kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven. Annet Weijermars, voorzitter van het Huygens Festival: ,,We zijn ontzettend blij, dank jullie wel. Het Festival is dit jaar van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september. Het is hét klassieke muziekfestival van Leidschendam-Voorburg. Drie dagen lang zijn er meer dan 30 verschillende optredens van solisten en gezelschappen in het Huygenskwartier Voorburg.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter