Activiteiten
Theatergroep Voorburg speelt Foetsie Kroon

Begin september speelt Theatergroep Voorburg het kinderstuk ‘Foetsie Kroon’.

Koningin Elvira is een lieve koningin. Wie zou nou ooit kunnen  twijfelen aan haar capaciteiten? Tante Cornelia lijkt niet blij te zijn met de situatie. Met de trouwe kasteeldienaren Merel, Roef en Heer Roderick moet koningin Elvira erachter zien te komen wat haar tante Cornelia met dienstmeisje Anne van plan is. Waar is de oude kroon eigenlijk gebleven? En wat komt de ongenodigde gast Karel Bosse doen? Zou het Elvira wel lukken om op de troon te blijven?

Reserveer snel kaarten via www.theatergroepvoorburg.nl om de afloop van deze leuke kindervoorstelling te zien in het AMCO theater aan de Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg. Speeldata 3, 4, 10 en 11 september om 13:30 en 15:30 uur. En op het Cultureel Zomerfestival van 27 augustus zijn de toneelspelers ook van de partij.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter