Activiteiten
Kids Fun Walk brengt kinderhelden naar Huygenskwartier
Op zondag 21 augustus komen er tijdens de Kids Fun Walk verschillende kinderhelden naar het Huygenskwartier Voorburg. Zo kom je Dikkie Dik tegen bij In de Wolken in de Herenstraat, ontmoet je Buurman en Buurman bij het podium voor Hoogvliet en kun je lekker swingen bij de Disco Bingo Kids op het Stationsplein. Ook zijn er de hele dag oud-Hollandse spellen. Een gratis spelkaart voor de Kids Fun Walk kun je vanaf 15 augustus ophalen bij In de Wolken Voorburg (Herenstraat 167), Candy Tells (Franse Kerkstraat 3) en Petite Rose (Herenstraat 47). Uiteraard zijn ze op de dag zelf ook volop verkrijgbaar. Een volle spelkaart betekent een gratis ijsje (op = op)! Voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s is er ook volop gezelligheid, met de Stads Meezing Brunch, de Golden Earring Tribute en de gezellige cafés en restaurants.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter