Nieuws
Vakantieperiode: Aangepaste openingstijden bloedafname HMC

Van maandag 25 juli tot en met woensdag 31 augustus zijn de openingstijden van de bloedafname bij de HMC-ziekenhuizen aangepast. Dit is vanwege beperkte beschikbaarheid van personeel in de zomer. Wilt u bloed laten prikken? Dan bent u van maandag tot en met vrijdag welkom bij Bronovo van 7.30 tot 12.00 uur, bij Westeinde van 8.00 tot 16.15 uur, bij Antoniushove van 8.00 tot 16.15 uur en bij Gezondheidscentrum Wassenaar van 8.00 tot 13.00 uur. Ook bent u welkom bij een aantal Servicepunten. Informatie over de openingstijden van de servicepunten vindt u op onze website, www.haaglandenmc.nl Om lange wachttijden te voorkomen is het beter voor bloedafname en het inleveren van materialen een afspraak te maken via www.haaglandenmc.nl/mijnHMC of telefonisch via nummer 088 – 979 2854. (foto HMC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter