Activiteiten
Mediterraanse sferen verwacht in Huygenskwartier
Op zaterdag 20 augustus veranderen de straten in het Huygenskwartier Voorburg in Mediterraanse sferen. Vanaf 13.00 uur is er volop entertainment, met onder andere Spaanse flamencodanseressen, Franse chansonniers en Italiaanse gitaarmuziek. In de Herenstraat is er vanaf 13.00 uur een Lifestyle Market met allerhande producten. Bij de Oude Kerk is een heus metamorfosepodium. Vanaf 17.00 uur barst het feest echt los met een Rondje Huygenskwartier, met live muziek op diverse podia. In de Franse Kerkstraat is er een tribute to the 60’s, met onder meer The Scarlets en The Clarks. Ook in de Huygenshaven kunt u vanaf 13.00 uur terecht en is er entertainment die u rechtstreeks naar de Mediterranee brengt.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter