Activiteiten
Voorburg viert drie dagen feest in het Huygenskwartier

Vandaag begint in het Huygenskwartier het nieuwe festival ‘A Walk Downtown’. Dit komt in de plaats van de Vlietdagen en ‘A Walk in the Park’. Het feest in en om de Herenstraat duurt tot en met zondag. Er zijn activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek dans, theater, sport, lifestyle en food. Het festivalgebied strekt zich straks uit over het hele Huygenskwartier Voorburg. Daar komen meerdere grote en kleine podia, onder andere in de Herenstraat, Franse Kerkstraat, Huygenshaven en op het Stationsplein.

Het festival op zaterdag 20 en zondag 21 augustus is voor iedereen gratis, mede door ondersteuning vanuit de gemeente en door (zakelijke) opbrengsten vanuit de concerten. Op vrijdagavond 19 augustus wordt op het Stationsplein een groot concert georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met de restaurants Huygenspaviljoen en Miss Jones en Artiestenservice.nl. Daar komen bekende artiesten optreden zoals Ruth Jacott en DJ Billy the Kit en kan vooraf ook gedineerd worden met een Deluxe ticket. Op zaterdag 20 augustus is het back to the 90’s met onder andere 2 Brothers on the 4th Floor en Jody Bernal. Trek uw dansschoenen maar aan! Tickets voor beide concerten zijn te koop zijn via www.awalkdowntown.nl

Overdag wordt het Huygenskwartier op zaterdag 20 augustus omgetoverd tot ‘Villa Mediterranee’. Met Spaanse, Italiaanse en Franse acts en muziek gaan we op vakantie in eigen stad. Fashionista’s en eigen huis-stylisten komen volop aan hun trekken op de Lifestyle market met allerlei leuke, hippe en veelzijdige kraampjes. Geef uzelf, uw moeder, vader, beste vriend of vriendin op voor een heerlijke metamorfose op het Lifestyle podium in de Herenstraat.

Op zondag 21 augustus is het Huygenskwartier helemaal voor de kinderen tijdens de Kids & Family dag. De kleinsten kunnen genieten van een show van de klunzige helden Buurman en Buurman. Daarnaast is er voor alle kinderen een gratis Kids Card om mee te doen aan leuke kinderactiviteiten en met deze Kids Fun Walk een lekker ijsje verdienen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter