Nieuws
Kinderarts Melanie Thomas met pensioen
,,Mijn zoon heeft tijdens zijn examenreis op Kreta een tatoeage laten zetten met jouw naam.” Kinderarts Melanie Thomas moest even slikken toen de moeder van één van haar patiënten haar belde met deze boodschap. Uiteraard: ze was heel blij dat ze zoveel voor deze jongen had kunnen betekenen én het was een eer dat hij haar een zekere heldenstatus toekende. Maar een tatoeage?! Het is één van de vele anekdotes die Melanie in de afgelopen decennia als kinderarts verzamelde. In de 31 jaar dat zij in de HMC-ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde werkte, groeide ze uit tot een bekend gezicht. Tienduizenden patiënten van 0 tot 18 jaar nam ze onder haar hoede. Nu is Melanie met pensioen gegaan. Dat haar patiënten en collega’s haar gaan missen, staat buiten kijf, zo laat HMC weten.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter