Activiteiten
Tractormeisje Manon Ossevoort in Theater Ludens

Manon Ossevoort ging naar het einde van de wereld per tractor en liet zien; niets is onmogelijk! Nu geeft ze woensdag 28 september om 20.00 uur een lezing ‘Het meisje en de tractor’ in Theater Ludens.

Na een aangrijpende ervaring koestert Manon Ossevoort, ook wel bekend als het Trekkermeisje, de diepe wens om iedereen te laten zien dat geen droom onmogelijk is. Ze besluit een groots en onwaarschijnlijk avontuur aan te gaan: op een tractor rijdt ze naar het einde van de wereld, de geografische Zuidpool. De lange tocht wordt indrukwekkender en magischer dan ze zelf had durven bedenken.

‘Het meisje en de tractor’ is een persoonlijk verhaal vol bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Heel langzaam, net zo langzaam als haar oude tractor, vindt Manon Ossevoort de moed om de pijn uit het verleden los te laten. Ondanks de schijnbaar onmogelijke uitdaging die ze zichzelf stelt, lukt het haar om de reis en haar droom te volbrengen. Haar verhaal is een succesverhaal. Eentje over moed vinden om je dromen te volgen, maar ook een ode aan alles wat mooi is op de wereld.

In haar lezing ‘Het meisje en de tractor’ neemt het Manon Ossevoort het publiek mee in een avontuurlijk verhaal over daadkracht en doen. De lezing helpt haar om haar missie te realiseren: mensen inspireren met verhalen die laten zien dat de wereld mooi is. Zo mooi als jij (en wij) deze zelf (en met elkaar) maken.

Toegang kost 9 euro, voor bibliotheekleden € 7,50. Meer informatie op www.bibliotheekaandevliet.nl/manon-ossevoort

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter