Nieuws
Open Wand tentoonstelling in bibliotheek

Van zondag 6 tot en met dinsdag 27 november stellen de Bibliotheek aan de Vliet en de Kunstuitleen in Rijswijk hun ‘Wand’ beschikbaar voor het werk van (amateur)kunstenaars uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Iedereen kan meedoen.
Meld je werk van tevoren aan door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Munster: jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl.

Vertel in maximaal 40 woorden iets over jouw werk en jezelf; Geef het formaat van je werk aan; Tot en met donderdag 29 oktober kan je jouw werk inleveren bij de Kunstuitleen in Rijswijk. Er is een beperkte ruimte beschikbaar, dus meld jouw werk zo snel mogelijk aan.

Het thema is ‘Levenslustig’ en sluit aan bij het thema van de campagne Nederland Leest ‘Een boek, duizend gesprekken’, waarbij je dit jaar het gratis boek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls krijgt.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter