Nieuws
Theatergroep Voorburg speelt de drie eenheid

Theatergroep Voorburg speelt binnenkort De Drie Eenheid. Dat gebeurt in het eigen theater aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg.

Deze tragikomedie vertelt het verhaal over de drie zussen: Giselene, Charlotte en Juliette. Moeder Jeanne is al op leeftijd en lijdt aan dementie en is regelmatig de weg kwijt.. Charlotte is bij haar moeder gaan wonen om haar te verzorgen.
Niet alles is wat het lijkt, de zussen kunnen niet met elkaar overweg en dat zorgt voor spanningen, onder elkaar, afzonderlijk en zelfs met moeder. Toch is er onbedoeld een overeenkomst: Sieger, de man van Ghislaine, is de minnaar van Juliette en wordt gevraagd als zaaddonor voor Charlotte. Een plotwending in elkaars leven lijkt voor een verbinding te zorgen waar ze allemaal niet onderuit kunnen. Zal dit ook uitkomen?

Voorstellingen:
Vrijdag 21 oktober, Zaterdag 22 oktober, Vrijdag 28 oktober, Zondag 30 oktober, Zaterdag 5 november, Zondag 6 november, Vrijdag 11 november, Zaterdag 12 november. Informatie over kaartverkoop http://site.theatergroepvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter