Activiteiten
Theatergroep Voorburg brengt nieuwe productie

In het AMCO-theater, Burgemeester Feithplein 97, Voorburg, speelt de Theatergroep Voorburg deze maand haar nieuwe productie. Een tragikomedie die het verhaal vertelt over de drie zussen: Ghislaine, Charlotte en Juliëtte. Moeder Jeanne is al op leeftijd en heeft dementie. Ze is regelmatig de weg kwijt, wat ertoe heeft geleid dat Charlotte bij moeder woont om haar te verzorgen. Niet alles is wat het lijkt, de zussen kunnen niet met elkaar overweg en dat zorgt voor spanningen, onder elkaar, afzonderlijk en zelfs met moeder.

Toch is er onbedoeld een overeenkomst: Sieger, de man van Ghislaine en de minnaar van Juliette, wordt gevraagd als zaaddonor voor Charlotte. Een plotwending in elkaars leven lijkt voor een verbinding te zorgen waar ze allemaal niet onderuit kunnen. Zal dit ook uitkomen? Speeldata: 21, 22, 28 en 30 oktober, 5, 6, 11 en 12 november. Aanvang 20.15 uur (Op 30 oktober en 6 november 14.15 uur). Reserveren via www.theatergroepvoorburg.nl of tel. 070 – 336 0136.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter