Activiteiten
Huiskamerconcert op clavicord
Op zaterdag 5 november zijn hele bijzondere klanken te horen bij Muziek&Theater ’t hART aan de Hendrik van Boeijenlaan 76 in Voorburg. Fluisterend mysterieus en gevoelig, maar ook temperamentvol en kleurrijk. Een subtiel historisch toetsinstrument met unieke bouw, zeer geliefd door de grote meestercomponisten en bijna niet meer te zien in de moderne huizen. Het clavichord, een wonder in de geschiedenis van de klassieke muziek en de instrumentenbouw.
In de sfeervolle zaal van Muziek&Theater ’t hART, omringd door diverse historische toetsinstrumenten vertolkt de internationaal erkende klavieriste Nadia Askarova de meest po√ętische en kleurrijke composities van J.S. Bach, J.Haydn en W.A. Mozart op een fantastisch Jacobus Verwolf clavichord. Aanvang 19:00 uur, entree 20 euro. Vooraf reserveren noodzakelijk in verband met beperkt aantal plaatsen. Meer info via hartvoorburg@gmail.com en 06 – 2461 5764.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter