Nieuws
Groentip: Van Narcis tot Prairielelie geplant
Een update van Stadsbeheer: ‘We hadden het jullie beloofd! Dus hierbij een update van de ontwikkelingen rondom de Bijenburcht en Paddenpoel in Duivenvoorde. Vandaag zijn de bollen machinaal geplant. De bloeitijd van het assortiment bollen loopt van februari tot begin juni. Van Narcis tot Prairielelie en een heel scala van soorten daar tussenin. Ook hebben we het paddenbosje aangeplant met klein blijvende heesters zoals Gagel en Kruipwilg. Vaste- en oeverplanten hebben hun plek gekregen en we hebben het zaaimengsel toegevoegd. Dus wanneer alles loopt zoals verwacht hebben de insecten in het voorjaar hun eigen unieke B&B in Duivenvoorde. Om alvast in de stemming te komen luister naar deze mooie boodschap van Dorus’. https://www.youtube.com/watch?v=CpPrmaTaSao
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter