Nieuws
‘Ja, ik wil’; romantische aanzoek in Antoniushove
In ziekenhuis Antoniushove vond een bijzonder moment plaats. Jeroen den Haan (38) besloot zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Dat wilde hij graag op een bijzondere manier doen. Daarom schakelde hij hulp in van de directie. Zijn vriendin Annelies is namelijk groot fan van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, en samen hebben Jeroen en Annelies elke week een Grey’s Anatomy-avond. Dus: waarom niet de iconische liefdesscene van Meredith en Derek naspelen?!
Waar Derek MRI-scans op de liftmuren plaatste – van de succesvolle operaties die hij en Meredith samen hadden uitgevoerd – hing Jeroen foto’s van hem en Annelies op. Beiden zijn niet werkzaam in het ziekenhuis, maar met een smoes (Jeroen is eerder in het ziekenhuis geweest voor onderzoek) kreeg hij zijn vriendin mee naar Antoniushove. Hij moest zogenaamd op controle en zij wachtte op hem bij de receptie.
Terwijl Jeroen zich omkleedde en de lift volhing met foto’s werd Annelies opgehaald door iemand uit het complot. En daar in de lift stond Jeroen. Hij stelde haar dé vraag: ,,Annelies, wil je met mij trouwen?” Hierop antwoordde zij volmondig ,,Ja.” Met een video werd dit bijzondere moment vastgelegd: #aanzoek #HMC #greysanatomy #serie #bruiloft #ziekenhuis (bron HMC-ziekenhuisgroep)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter