Nieuws
Nieuw elektronisch patiëntendossier bij HMC

Na twee jaar voorbereiding is de HMC-ziekenhuisgroep, ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde, overgestapt op een nieuwere versie van het elektronisch patiëntendossier. ,,Wat een mijlpaal”, aldus bestuurslid David Voetelink. ,,Het elektronisch patiëntendossier is cruciaal voor de kwaliteit van onze patiëntenzorg. Door ieders inzet en harde werken gaat het nieuwe patiëntendossier HiX 6.3 een groot verschil maken op de werkvloer. Gemakkelijkere samenwerking rondom en met de patiënt. Met minder tijdrovende, dubbele of handmatige handelingen. En gemakkelijkere informatie-uitwisseling intern en binnen ons netwerk. De overstap naar ons nieuwe patiëntendossier is door iedereen in HMC met een groot gevoel van verantwoordelijkheid en energie opgepakt. In het bijzonder door de medewerkers die bij de voorbereidingen betrokken waren. Daar zijn we trots op en willen we iedereen voor bedanken. Met ons nieuwe elektronische patiëntendossier zet HMC een grote stap naar de toekomst en naar nog betere zorg voor de patiënt.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter