Activiteiten
ADO Vrouwen gaan voor vier op een rij

De ADO vrouwen gaan vanavond in het eigen Bingoal-stadion proberen de vierde overwinning op rij te behalen. De dames van trainer Sjaak Polak nemen het op tegen Feyenoord. Aftrap 19.30 uur. Het is de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. ADO Den Haag staat nu vierde, Feyenoord zesde.

Na een sterkte start met twee zeges en een 10-0 score, verloor ADO Den Haag een beetje het ritme. Uit werd met 1-1 gelijk gespeeld bij PSV al had de goal van de Eindhovense lady’s nooit mogen tellen (bal niet achter de lijn). Vervolgens waren er drie nederlagen, tegen Ajax, Fortuna Sittard en Fc Twente.

De laatste weken is de winning mood echter hervonden: PEC Zwolle, Fc Heerenveen en VV Alkmaar werden allen op een 3-0 nederlaag getrakteerd. De stemming bij de Haagse dames zit er dan ook goed in, al waarschuwt trainer Polak er wel voor nuchter te blijven en met beide benen op de grond te blijven staan.

Feyenoord was vorig seizoen de revelatie, dit seizoen is het allemaal wat minder bij de Rotterdamsen. Twee weken geleden werd trainer Danny Mulder aan de dijk gezet.

ADO Den Haag haalde zestien punten uit negen duels, Feyenoord 13. Het doelsaldo van de geelgroenen is 20-8, van de bezoeksters uit Rotterdam 15-9.

Tickets voor het duel donderdag zijn hier te bestellen https://www.eventbrite.nl/o/ado-den-haag-vrouwen-30973669527

Voor wie het laatste duel van de Polak-babes nog eens wil terug zien: https://vrouweneredivisie.nl/vv-alkmaar-ado-den-haag-0-3/

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter