Activiteiten
Kerstfeest Huygenskwartier Voorburg

Met het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom voor de Oude Kerk wordt op vrijdag 16 december de kerstperiode in het Huygenskwartier Voorburg ingeluid. Rond de kerstboom is er muziek en een kraampje met glühwein en warme chocolademelk voor alle bezoekers. Aansluitend is er het feestelijke Kerstboomconcert van het Huygens Festival in Museum Swaensteyn dat geheel in kerstsfeer is.

Het programma:

= 16:30 – 17:30 uur: het Charles Dickens Orkest van muziekvereniging Forum Hadriani treedt op in traditionele Dickenskleding en speelt bekende kersthits, samen met het swingende dameskoor Koor-ts uit Voorburg,

= 17:00 uur: lichtjes in de kerstboom voor hoofdingang van Oude Kerk, Herenstraat 77 worden ontstoken door wethouder Astrid van Eekelen.

In Museum Swaensteyn, Herenstraat 101:

= 17:45 uur: Kerstboomconcert van het Huygens Festival wordt geopend door wethouder Marcel Belt,

= 17:45 – 18.30 uur: musici Inez Popko (dwarsfluit) en Nadia Askarova (Prinses Mariannevleugel) spelen Franz Schubert Sonate Arpeggione D 821 en Introductie en Variaties op een thema van ‘Trockne Blumen’ D 802.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter