Nieuws
Huygenskwartier op weg naar lichtjesavond

De kerstboom bij de Oude Kerk in Voorburg is ontstoken. De lichtjes luiden al de kerstperiode in Huygenskwartier Voorburg in. Deze week is er nog volop gelegenheid om originele kerstcadeaus, een prachtige outfit of een heerlijk kerstdiner in te kopen. Of reserveer bij één van de restaurants. En natuurlijk ziet men u zaterdag 24 december bij Lichtjesavond. Vanaf 17.00 uur zijn de gevels en straatjes verlicht door duizenden kaarsjes. Cafés en restaurants, en musea zijn open. Er lopen figuren in een Crazy Christmas Parade rond. In de kerken speelt het carillon en is er kerstmuziek. Kinderen kunnen marsmellows roosteren en een lampion ophalen (tegen geringe betaling) bij Candy Tells aan de Franse Kerkstraat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter