Activiteiten
Maandagavond: ADO Den Haag – Heracles Almelo

Maandag komt de nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek in het Bingoal Stadion. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in een voor ADO Den Haag cruciale wedstrijd voor de derde periode. Naar alle waarschijnlijkheid is alleen een overwinning genoeg om het heft in eigen handen te houden richting een mogelijk beslissende wedstrijd op bezoek bij Top Oss.

Kaartverkoop: éénmalig registreren en u kunt erbij zijn. Heel veel supporters hebben de éénmalige registratie succesvol doorlopen en kunnen gemakkelijk wedstrijdkaarten voor ADO Den Haag bemachtigen. Ook voor deze wedstrijd geldt dat u met een geregistreerd account een ticket voor uzelf en voor een vriend(in)/ familielid of kennis kunt bemachtigen.

Mocht u de registratie nog niet hebben gedaan, volg dan éénmalig de stappen via r: adodenhaag.nl/registratie
Let op: doe dit zo snel mogelijk in verband met 24 uur verwerkingstijd op uw registratie. Mocht u er onverhoopt niet helemaal uitkomen? Neem dan  contact op via ticketing@adodenhaag.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter