Nieuws
Nieuwe Endometriose kliniek in Voorburg-West

De Nederlandse Endometriose Kliniek (NEK) start bij het Reinier de Graaf behandelcentrum, Fonteynenburghlaan Voorburg-West. De kliniek is opgezet door vier gynaecologen en endometriosespecialisten die eerder betrokken waren bij Endometriose in Balans, een speciale afdeling in HMC-ziekenhuis Bronovo. Deze specialistische zorg sluit aan bij de visie van Reinier de Graaf op het bieden van de beste zorg aan moeder en kind, levensloopgeneeskunde en zijn topklinische status, aldus Reinier de Graaf.

De samenwerking tussen specialisten en HMC is onlangs tot een einde gekomen. Om de continuïteit van zorg aan huidige patiënten te kunnen waarborgen, is besloten dat de gynaecologen van de NEK hun poliklinische endometriosezorg kunnen voortzetten bij Reinier de Graaf, op onze locatie Behandelcentrum Voorburg. Vanaf 1 mei 2023 is de kliniek telefonisch bereikbaar en kunnen afspraken ingepland worden.

De komende periode wordt door Reinier de Graaf en de NEK een mogelijke samenwerking verder onderzocht. Als eerste stap hebben zij daarvoor een intentieovereenkomst getekend. Meer informatie https://nederlandseendometriosekliniek.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter