Activiteiten
Film in Theater Ludens

Een kort programma deze keer van Theater Ludens. Men meldt slechts één film. Ludens is te bereiken via tel. 070 387 11 68: alleen tijdens openingstijden van de kassa. Kassa geopend: zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. En één uur voor een voorstelling.

Donderdag 4 mei: Filmhuis  / Operation Micemeat (VS 2022). Aanvangstijd 14.00 uur. Toegangsprijs: € 9,00.

 Waargebeurd spionagedrama van John Madden. Met o.a. Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Penelope Wilton en Johnny Flynn. Spannende verfilming van onwaarschijnlijk maar waargebeurd WOII verhaal. Doortimmerd spionagedrama met romantische verwikkelingen. Het waargebeurde verhaal wil dat het succes van een belangrijke slag tijdens WO II afhankelijk was van de geloofwaardigheid van een lijk. Twee Britse geheimagenten willen de Duitsers namelijk misleiden met een zogenaamd topgeheime brief met misinformatie over de plek van een geplande invasie. Die brief moet worden gevonden op het aangespoelde lijk van iemand die voor een gesneuvelde Britse piloot kan doorgaan. Naast de horde praktische problemen die de heren te tackelen hebben, leveren ze onderling ook nog strijd om de gunst van hun naaste medewerkster.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter