Activiteiten
Matineeconcert Theaterzanggroep ‘Prestige’

De matineeconcerten, maandelijks uitgevoerd door diverse afdelingen van Muziekvereniging St. Caecilia uit Leidschendam-Voorburg, zijn inmiddels een begrip in de regio. Op zondag 21 mei is het de beurt aan Theaterzanggroep ‘Prestige’. Deze groep bestaat uit 22 getalenteerde zangers/spelers, die onder muzikale leiding van Alejandro Orozco, een deel van het repertoire voor hun nieuwe (muziek)theatervoorstelling – gepland voor november 2023 – zullen brengen. Ook wordt als bonus nog een aantal extra nummers vertolkt. Het matineeconcert vindt plaats in  muziekcentrum ‘Marcanto’, Groene Zoom 11, sportpark Westvliet Voorburg. Aanvang 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur). De toegang is gratis. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter