Activiteiten
Theater Ludens stormt op seizoenseinde af

Dit is alweer het laatste programma voor dit seizoen van Theater Ludens, Burg. Feithplein 95   Voorburg.     Zaterdag 17 juni is de laatste voorstelling van dit theaterseizoen. De kassa is geopend: zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur   en één uur voor iedere voorstelling.   Tel. 070 387 11 68: alleen tijdens openingstijden van de kassa.

 Donderdag 8 juni: Filmhuis / Dear Elizabeth (VK 2022). Aanvangstijd 14.00 uur. Toegangsprijs € 9,00. 

Comedy van Scott Anvramovitch; Met Tony Hale en Elisha Cuthbert. Wanneer Sid Straw de taak krijgt om zijn schoolreünie te organiseren, moet hij dat via Facebook doen. Na het maken van een account tracht hij contact te leggen met een oude klasgenoot: actrice Elizabeth Banks. De berichten die Sid naar haar stuurt verspreiden razendsnel via het internet. Met elke mislukte poging om mensen te overtuigen dat hij haar echt kent, loopt zijn leven verder uit de hand.

Donderdag 15 juni: Filmhuis / Ticket to paradise. Aanvangstijd 14.00 uur. Toegangsprijs € 9,00. 

Komedie van Ol Parker. Met o.a. George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd en Maxime Bouttier. Wat een korte trip naar Bali had moeten zijn, wordt voor de net afgestudeerde Lily (Dever) een keerpunt: ze ontmoet de man van haar dromen, gaat prompt in op zijn huwelijksaanzoek en besluit voorgoed op het eiland te blijven. Haar gescheiden ouders (Roberts en Clooney) schrikken zich een hoedje en reizen naar Bali om de bruiloft te saboteren. Drie keer raden hoe dat afloopt. Formulefilm van de maker van Mamma Mia! Here We Go Again heeft een fijne vakantiesetting en een ouderwetse charme. Doldwaas acteren van Roberts en Clooney.

Zaterdag 17 juni: Concert / Denise van Dorst / Celebrating Amy. Aanvangstijd 20.30 uur. Toegangsprijs € 21,50.

Celebrating Amy is de Nedelandse Amy Winehouse Tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter