Ludens
Theater Ludens zoekt bestuursleden

Theater Ludens zoekt nieuwe bestuursleden. In elk geval één, mogelijk twee. Het moet gaan om kandidaten die zich gemotiveerd willen inzetten voor het theater. Kennis van de theaterwereld en personele zaken strekt tot aanbeveling. Binding met Leidschendam-Voorburg is gewenst. Het bestuur bestaat nu uit vier personen bestaat. Het theater draait met een kleine staf en zo’n 70 vrijwilligers. In nauwe samenwerking met de directeur wordt het beleid uitgewerkt in lijn met de rol van het theater als maatschappelijk-culturele hotspot van de gemeente. De gemeente subsidieert het theater. Belangstellenden kunnen zich middels een kort briefje aan bestuur@theaterludens.nl melden. Voor nadere informatie over het theater zie http://www.theaterludens.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter