Activiteiten
Dagorkest Vlietstreek geeft concert met quiz

In het Muziekcentrum Marcanto is er elke maand een matineeconcert dat door één van de acht verenigingsonderdelen van Muziekvereniging S. Cacilia Voorburg wordt verzorgd. Zondag 4 juni is het de beurt aan Dagorkest Vlietstreek dat dit keer uitpakt met een gevarieerd programma, in combinatie met een muziekquiz waar gratis aan deelgenomen kan worden. Het aanwezige publiek zal strijden om speciaal hiervoor gemaakte trofeeën.
Het Dagorkest Vlietstreek bestaat inmiddels al 11 jaar en zal tijdens het concert het publiek duidelijk maken waarom het zo leuk is om samen muziek te maken. Als thema is daarom gekozen voor ‘Van noten naar samen muziek maken’. Met swingende muziek en met zang van eigen zangeressen belooft het een heel gezellige middag te worden.Zoals bij alle matinee concerten van St. Caecilia is de toegang gratis en het deelnemen aan de quiz ook. Waar: Muziekgebouw Marcanto, Groene Zoom 11, Den Haag/Voorburg. Aanvang concert 14.30 uur, zaal open 14.00 uur. Het parkeren is gratis. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter