Nieuws
Open dag ADO DEN HAAG

Vanaf 10:00 uur is er al van alles te beleven rondom het stadion. Naast de verschillende supportersverenigingen die aanwezig zijn zullen ook partners van de club en van de divisie klaarstaan met verschillende activiteiten. Daarnaast zorgt ADO Den Haag natuurlijk voor o.a. springkussens, een gatengoal, pannaveldjes en ADO KIDS-activiteiten.

Tussen 11.00 – 12.00 uur wordt er een ADO Footcamp georganiseerd. Iedereen boven de 18+ die de sportieve uitdaging aan wil gaan kan zich hiervoor inschrijven door hier te klikken. Vol = Vol! Op vrijdag 4 augustus krijgt iedereen die kan deelnemen een bevestiging en aanvullende informatie.

Om 12.00 uur gaat het Bingoal Stadion open waarbij DJ Gizmo en Wesley de Bruin voor de muzikale omlijsting zorgen en men toewerkt naar de spelerspresentatie van zowel de mannen als de vrouwen. Om twee uur wordt er afgetrapt tegen Genk. Na afloop van de wedstrijd heeft iedereen voor het stadion (P2VIP) de mogelijkheid om een handtekening te scoren en/of met jouw favoriete speler/speelster op de foto te gaan.

Belangrijk: Bestel een gratis kaart voor toegang tot het stadion!
Kom je ook naar de Open Dag van ADO Den Haag? Voor toegang tot het Bingoal Stadion is het belangrijk dat je een gratis kaart aanschaft. Dit kan heel eenvoudig via de online ticketingomgeving van ADO Den Haag. Ga naar Open Dag en verzilver jouw gratis kaart. Je kunt één gratis kaart per account bestellen. Nog geen ADO Den Haag account? Klik dan op de Open Dag en vervolgens regstreren om eenmalig een account aan te maken en ook in de toekomst van alle voordelen van een ADO Den Haag account gebruik te kunnen maken.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen (op vertoon van legitimatie) bij de stadionkassa kosteloos een toegangskaart voor de Open Dag afhalen.

Voor het eerst geregistreerd en in de toekomst ook naar thuiswedstrijden van ADO Den Haag? Tijdens de Open Dag kun je in de Fanstore (punt 19) terecht voor identificatie. Dit uiteraard op vertoon van een legitimatie. Klik hier voor meer informatie over het registratieproces.

ADO Den Haag Merchandise
Tijdens de Open Dag de nieuwe ADO Den Haag merchandise scoren? Dat kan dit jaar in één van de zakelijke ruimtes in het stadion. Tot 13.00 uur is de Bingoal Lounge toegankelijk vanuit de buitenkant van het Bingoal Stadion (naast de ingang van de Fanstore). Vanaf 13:00 uur gaat de Fanstore vanaf de buitenkant dicht en het stadion open. Vanaf dat tijdstip kun je via de omloop van het stadion de Bingoal Lounge bereiken om jouw officiele ADO Den Haag-outfit te bemachtigen. Uitshirts zijn in beperkte maten beschikbaar maar natuurlijk is het op deze dag ook mogelijk om een Pre-Order te plaatsen. Neem alvast een kijkje in de webshop.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter