Nieuws
Poli Antoniushove verandert in kleurig bos of meer
Patiënten die een afspraak hebben op de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO), kunnen zich zomaar wanen in een kleurig bos of aan een prachtig meer. En de fraaie wanden zijn maar één onderdeel van de vernieuwde spreekkamers in ziekenhuis Antoniushove. Zo komt er zacht paars licht uit de kast waarin de instrumenten van de KNO-arts liggen. ,,Door dit soort elementen hebben de spreekkamers een mooie, rustige sfeer”, vertelt Angela Goossens. ,,Patiënten voelen zich hierdoor meer op hun gemak als ze bij ons een onderzoek krijgen.” Ook de apparatuur in de spreekkamers is vernieuwd. ,,De foto’s en filmpjes die we met onze flexibele scoop maken van keel, neus en mond, staan nu meteen in het patiëntendossier.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter