Activiteiten
Denderende start Koolhovens Keuze in Theater Ludens

De eerste editie van Koolhovens Keuze in Theater Ludens was een groot succes. De beroemde regisseur van onder andere Oorlogswinter en Brimstone bezocht Theater Ludens met een nieuwe editie van Koolhovens Keuze, de interessante theaterversie van het populaire televisieprogramma De Kijk van Koolhoven.

De eerste avond stond in het teken van 70 jaar James Bond. Martin vertoonde fragmenten van, en vertelde verhalen over dit actiefenomeen. Na de pauze werd de film A License to Kill vertoond. Het massaal toegestroomde publiek genoot zichtbaar en na afloop werd er nog gezellig nagepraat met de regisseur.

De volgende editie van Koolhovens Keuze staat gepland voor 30 november. Het onderwerp is dan de legendarische componist Ennio Morricone. De film die dan vertoond wordt is Days of Heaven waarin een jonge Richard Gere debuteert. Days of Heaven wordt gezien als een cinematografisch meesterwerk en ontving de regieprijs tijdens het prestigieuze filmfestival van Cannes.

Donderdag 30 november 2023, aanvang 19.30 uur, toegang €16,50 (incl. gratis pauzedrankje). De serie Koolhovens Keuze is onderdeel van TheaterCinema, het filmische samenwerkingsverband tussen de Bibliotheek aan de Vliet, Theater Ludens en de Rijswijkse Schouwburg. Kaartjes kunnen worden gekocht via de website van Theater Ludens: www.theaterludens.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter