De bewonerscommissie van het Mariënpark  in Leidschendam heeft een voorlichtingsavond  georganiseerd. Onder het genot van een kopje koffie met gebak werd de avond geopend door een vertegenwoordiger van de woningcorporatie Vidomes die de bewoners informeerde over een aantal veranderingen welke het complex ondergaat inzake de brandmeldinstallatie.

Tevens werd de aftrap gegeven voor het project ‘Prettig wonen doen we samen’, met onder andere gedragsaanwijzingen die ieders woongenot kunnen verhogen. Vervolgens kregen de bewoners voorlichting van de Brandweer over het ontstaan van diverse branden in de woning en wat ze moeten doen als er brand zou uitbreken in het complex. Daarna was de politie aan de beurt die voorlichting gaf over de verschillende manieren waarop criminelen zich toegang proberen te verschaffen tot een woning, van babbeltruc, via nep monteur tot inbraak. Speciale aandacht was er ook voor pin fraude.

Na de bijdragen van de drie deelnemende instanties was er de mogelijkheid om vragen te stellen en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Tevens werd er foldermateriaal uitgedeeld met uitleg over de diverse onderwerpen waarover gesproken was.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter