Nieuws
HTM voert actie: Maand van de bus

HTM maakt het reizen met de bus dit najaar extra aantrekkelijk. Afgelopen week zijn de nieuwe instaphalten, overkapping en wachtruimte van het busplatform station Den Haag Centraal in gebruik genomen. Een mooie aanleiding voor HTM om de stadsbus in de schijnwerpers te zetten. Tot 24 december kunnen busreizigers gebruik maken van een speciale actie. Tijdens daluren kost een enkele reis met de bus € 1,50. Het kaartje is te koop bij de buschauffeur en is na aanschaf 1 uur geldig.

Voor een enkele reis met de bus betalen reizigers doordeweeks tussen 10.00 uur en 15.00 uur of na 19.00 uur € 1,50. In het weekend zijn de actiekaartjes de hele dag te koop, alleen bij de buschauffeur verkrijgbaar en het betalen kan met bankpas of creditcard. Met het actiekaartje kan binnen de geldigheidsduur van 1 uur worden overgestapt op een andere buslijn. Overstappen op een tram is met dit actiekaartje niet mogelijk.

Op het vernieuwde busplatform van station Den Haag Centraal stoppen bus 20, 22, 24, 27, 28 en 29.Busreizigers kunnen nu comfortabel wachten in de wachtruimte met zicht op de aankomende bussen. Reizigers krijgen via digitale schermen informatie op maat over lijnnummer, richting en vertrektijden.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter