Nieuws
Acteur Jelmer Ouwerkerk in ‘Bekende Voorburgers’

De in Voorburg geboren acteur en acteur-docent Jelmer Ouwerkerk wordt op 28 november pas 25 jaar, maar wanneer je zijn film- en theaterlijst ziet, krijg je het idee dat hij al veel langer meeloopt in de showbusiness. Jelmer zijn filmdebuut was al op zijn 15e in de televisiefilm Finnemans uit 2010. En dan speelt hij ook gelijk de hoofdrol van Finn. De film won in 2010 het Gouden Kalf voor beste televisiefilm.

Jelmer is daarna te zien in vele televisieseries, films en in het theater. In 2008 staat Jelmer al in de spotlights en speelt de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘Vreemde Goocheltrucs’.  En dan weten ze de acteur te vinden voor allerlei rollen zoals in Vrijland (KRO) Kaaskoppen en Waterlanders (NCRV) Divorce, Goede Tijden, Slechte Tijden,  Biesbosch onder Vuur en ga zo maar door!

In het programma ‘Bekende Voorburgers’ bij Midvliet FM zullen Rob Hekman en René Marquard  genoeg vragen te stellen hebben aan dit jonge talent dat nu woonachtig is in Soest. Luister op zaterdag 30 november van 15.00 uur tot 17.00 uur naar acteur Jelmer Ouwerkerk die een inspiratiebron kan zijn voor vele beginnende acteurs die ons land rijk is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter