Nieuws
Start met Dutch Lake Residence in Vlietland

Kondor Wessels Vastgoed (VolkerWessels) en DGI Ventures zijn gestart met een gebiedsontwikkeling in natuur- en recreatiegebied Vlietland. De plannen voorzien onder andere in de realisatie van 222 luxe recreatiewoningen, onder de naam Dutch Lake Residence.

In september sloten beide bedrijven een koopovereenkomst met Vlietland B.V.. ‘Met de gebiedsontwikkeling zal Vlietland zich binnen enkele jaren ontwikkelen tot één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland’, aldus de ontwikkelaars. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op dutchlakeresidence.nl

De 222 woningen zullen zo’n 22 hectare van de ruim 300 hectare die Vlietland groot is, omvatten. ‘Hoogwaardige kwaliteit wordt het uitgangspunt van het ontwerp. Natuurlijk design dat opgaat in het landschap. De duurzame recreatiewoningen moeten luxe en comfort bieden door hun ideale ligging – op riante kavels – direct aan het water of beschutter gelegen in het bos’.

De ontwikkelaars prijzen de ligging van de woningen in Vlietland. ‘Tegelijkertijd zijn de bruisende steden Den Haag, Leiden en Delft, alsook de gezellige dorpen Voorschoten en Wassenaar snel en makkelijk bereikbaar. Er is een directe vaarverbinding met de plassen rond Vlietland, de Vliet, Leiden en Den Haag. En ook kust en duinen zijn nabij gelegen. Het gebied vormt een perfecte uitvalsbasis’. Ze willen het uiteindelijke plan komend jaar presenteren. (foto Kondor Wessels Vastgoed)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter