Nieuws
Andere Marco Bakker en Coba Bevrijdt in Kakafonie

Marco Bakker is te gast in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om de operazanger met dezelfde naam, maar om Marco Bakker uit Medemblik die om 12.30 uur zijn debuutsingle ‘Jouw ogen zeggen mij’ laat horen. Ook Coba is deze dag van de partij. Zij zal om 13:05 uur live optreden in de studio. Ook vertelt ze over haar voorstelling ‘Coba Bevrijdt!’.

Deze voorstelling heeft te maken met 75 jaar bevrijding en is te zien op 11 januari in De Regentenkamer en op 7 februari in Muzee Scheveningen. ‘Coba Bevrijdt!’ is een liedjesprogramma bij de viering van 75 jaar bevrijding van Nederland in 2020. Coba, lichtekooi der zangkunst (het alter ego van Jeanette Scheffer-van Maren) wordt begeleid door Rik Fennis (gitaar, arrangementen, composities) Rob Sprinkhuizen (drums en liedteksten) en Evert Willemstijn (contrabas).

In ‘Coba Bevrijdt!’ brengt Haagse Coba haar publiek alvast in de stemming met liedjes over de mobilisatie, de oorlogsjaren, de bevrijding en de wederopbouw. Liedjes uit roerige tijden die wat lucht brachten in alle onzekerheid en verdriet en die zorgden voor de nodige afleiding, plezier en optimisme.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter