Nieuws
Woej biedt hulp met belastingaangifte

Woej biedt hulp met belastingaangifte 2019. Het is namelijk weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Ook dit jaar bieden de deskundigen van Woej op diverse locaties binnen de gemeente, gratis hulp aan.

Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen maar ook voor u en uw partner samen. U kunt gebruik maken van de service als u: geen eigen woning bezit; Niet meer spaargeld heeft dan € 30.000 per persoon; Uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000 voor een alleenstaande en € 30.000 voor een (echt) paar;    Geen ondernemer of ZZP’er bent; U (beiden) beschikt over een eigen DigiD code. Hulp bij het aanvragen daarvan kunt u krijgen bij het Sociaal Service Punt, 070-2057000;

Heeft u geen aanslagbrief gekregen maar ontvangt u naast uw AOW, een klein pensioen en heeft u in 2019 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of voor het volgen van een dieet? Dan kunt u ook een afspraak maken.

U kunt  bellen voor een afspraak vanaf 10 februari op maandagen van 9 tot 12 uur, dinsdagen van 1 tot 3 uur en woensdagen van 9 tot 12 uur op telefoonnummer 070- 205 47 50. Afspraken worden ingepland vanaf 2 maart tot eind april bij een Woej-locatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter