Nieuws
Midvliet FM live bij Vliet Awards Cultuurprijs

Woensdagavond 12 februari vindt in de Oude Kerk in Voorburg de uitreiking plaats van de Vliet Awards Cultuurprijs 2019. Omroep Midvliet is hierbij aanwezig. Midvliet televisie  maakt opnames, die later worden uitgezonden en Midvliet FM doet vanaf 19.00 uur live verslag van de avond. Vliet Awards is de nieuwe naam voor de vroegere Sportprijs, Cultuurprijs en de Vrijwilligersprijs. Er zijn voor de Vliet Awards Cultuurprijs 2019 dit keer geen genomineerden.

De winnaar van de Vliet Awards Cultuurprijs zal tijdens een zeer gevarieerde muzikale avond bekend worden gemaakt. De prijs, een beeldje gemaakt door de Voorburgse beeldhouwer Frans Kokshoorn, zal door wethouder van cultuur Astrid van Eekelen aan de winnaar worden uitgereikt.

Tijdens de avond, gepresenteerd door Marcel Mulder van het Voorburgs Operakoor, zijn er diverse optredens van zowel klassieke als jazzmuzikanten. Er wordt ook een stukje van het beroemde klassieke balletstuk Assepoester uitgevoerd. De internationaal bekende Nederlandse saxofonist Benjamin Herman en zijn trio is één van de bekende optredende jazzartiesten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter