Nieuws
Eerst Vliet Awards vanavond uitgereikt

Vanavond en morgen worden voor de eerste maal de Vliet Awards 2019 uitgereikt. Vandaag, woensdag 12 februari, wordt de Cultuurprijs uitgereikt. Een dag later, donderdagavond 13 februari, worden de winnaars van de Sportprijs en Vrijwilligersprijs in het zonnetje gezet.

De Vliet Awards Cultuurprijs wordt vanavond uitgereikt in de Oude Kerk aan de Herenstraat. Deze prijs gaat naar een uniek samenwerkingsverband. De organisatie van de avond is in handen van Huygens Festival en Voorburg Jazz Culinair. Zij zorgen ook voor de muzikale en culinaire omlijsting.  De inloop is vanaf 19:30 uur, het officiële programma start om 20:00 uur. Er is van 21:00 tot 21:15 uur een pauze. Na de pauze reikt wethouder Astrid van Eekelen van cultuur omstreeks 21:45 uur de Vliet Awards Cultuurprijs uit. Het programma eindigt rond 22:30 uur.

Op donderdag 13 februari worden de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers uitgereikt. Locatie is Sporthal Kastelenring in Leidschendam. Het programma start om 20:00 uur met een vraaggesprek met wethouder Nadine Stemerdink van sport en wethouder Jan-Willem Rouwendal van welzijn, en met de juryleden. Vanaf ongeveer 20:20 uur start de uitreiking van de Vliet Awards in de verschillende categorieën. De afsluiting is om ongeveer 21:27 uur, waarbij alle winnaars, juryleden, sponsoren en wethouders het podium op worden geroepen. De avond wordt afgesloten met een borrel, tot ongeveer 22:30 uur.

Vanaf 2019 hebben de sportprijs, vrijwilligersprijs en de cultuurprijs één naam gekregen: de Vliet Awards. Voor de Vliet Awards werken gemeente, Vrijwilligerspunt, SenW en diverse cultuurpartners samen. Aanmelden om er deze dagen bij te zijn kan via www.vlietawards.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter