Nieuws
Woej maakt reclame voor kledingbank

De Kledingbank van welzijnsorganisatie Woej is bij de start van dit jaar gevestigd in de Jacques Perkstraat 3 in Voorburg. Daarvoor zat men in de van Faukenbergestraat in Voorburg. De eigenaar van dat pand, ViDomes, zei echter de huur op omdat men iets anders met het pand van plan was.

Woej brengt de nieuwe lokatie nu extra onder de aandacht. De Kledingbank is er voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten die van een minimum inkomen moeten rondkomen. Wie in het bezit is van een Ooievaarspas of is doorverwezen door de gemeente dan wel een andere organisatie, kan zich via https://www.woej.nl/buurt-buren/kledingbank/ of tijdens openingstijden inschrijven. Na inschrijving wordt betrokkene elk seizoen uitgenodigd om op afspraak gratis kleding uit te komen zoeken.

Woej doet ook een oproep: ‘Heeft u zelf nog goede kleding in de kast hangen of schoenen die u nooit meer aandoet? Geef het een tweede leven en maak iemand er blij mee. U kunt uw kleding inleveren bij de Kledingbank tijdens de openingstijden. De Kledingbank is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 15.00 uur en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter