Nieuws
Bijeenkomst over ouderen huisvesting

De Adviesraad Sociaal Domein Leidschendam-Voorburg organiseert in samenwerking met de gemeente op 26 maart (15.00 uur) de themabijeenkomst: Geef ouderen de ruimte. Daarin zijn  presentaties van Mevrouw Drs. Els van Betten, transformatiemanager bij Habion, ouderenhuisvesting en De heer Martin Peeringa, MRE QC, bestuurder bij Stichting Duivenvoorde. Een en ander gebeurt onder leiding van drs. Maarten Koningsveld.

Gedebatteerd wordt over de vraag : ‘Wat hebben we nodig om te voldoen aan zowel de huidige als toekomstige vraag naar woonruimte voor ouderen’? De vergrijzing, we zitten er midden in. Er zijn meer woningen nodig, ook voor ouderen. Hoe brengen we betrokken partijen bij elkaar en komen we tot afspraken en uitvoering?

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die actief zijn op het gebied van wonen en ouderen zoals onder andere bestuurders, raadsleden en ambtenaren, huurdersverenigingen, woningbouwverenigingen, zorgorganisaties, huisartsen, praktijkondersteuners en ouderenorganisaties. De bijeenkomst wordt gehouden in de raadszaal in Huize Swaensteyn, Herenstraat 72-74 Voorburg. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter