Nieuws
Bijzondere gasten in Kakafonie

Ook deze zondag zijn er weer drie interessante gasten bij het programma Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur komt zanger Barry van Straten  zijn muziek laten horen. Naast zijn werk als jongerenbegeleider is Barry, in Delft geboren, in 2018 begonnen met zingen tijdens talentenjachten. Barry werd aangestoken door het muziekvirus door zijn oom die al jaren door heel Nederland optrad en diverse beginnende artiesten begeleidde.

Om 13:05 uur komt zangeres Richelle van Ling haar nieuwe plaat ‘Leer mij om van je te houden’ laten horen. Na de succesvolle single ‘Ik hou je hier vannacht’, die was voorzien van een prachtige videoclip, is het tijd voor haar vierde single. De ex-deelneemster van The Voice Of Holland heeft met deze romantische mid-tempo single, geschreven en geproduceerd door Tom Peters, een prachtige meezinger in handen.

Henk Damen is kort na 13.00 uur in de studio. Toen Damen 16 jaar was werd hij profvoetballer bij FC Den Bosch. Een jaar later speelde hij in het eerste elftal. Hij heeft hier twee seizoenen gespeeld en is zich toen gaan toeleggen op muziek. Mede dankzij Hans Kraay jr. kwam hij bij een platenmaatschappij terecht. In 2002 kwam zijn eerste single uit. ‘Ik droom mijn hele leven van jou’ kwam in de Single Top 100 terecht. Sindsdien heeft Damen regelmatig albums en singles uitgebracht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter