Activiteiten
Zondagochtendconcert op Hofwijck met duo Sophie-Louise

De succesvolle reeks zondagochtend concerten op Hofwijck wordt zondag 8 maart afgesloten met  een concert van Duo Sophie-Louise. Het duo bestaande uit Louise Berendsen (dwarfluit) en Sophie van Dijk (harp) speelt werken van onder meer Ravel, Chopin en Fauré in de Pronkzaal van de zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn Huygens aan het Westeinde in Voorburg.

Sinds 2014 vormen fluitiste Louise Berendsen en harpiste Sophie van Dijk een duo. Zij leerden elkaar kennen op de masteropleiding van het Utrechts Conservatorium. Met veel plezier en passie werken ze aan een breed repertoire waarmee ze prachtige programma’s samenstellen. Met de klanken van de fluit en de harp hopen ze mensen mee te slepen in de muziek. Met hun programma ‘Zindering & Verstilling’ maakten zij hun debuut in de Nederlandse kamermuziekwereld en sindsdien zijn ze te vinden op diverse podia door het hele land

Het zondagochtend concert start om 11:30 uur en duurt een uur, inloop met een kopje koffie of thee in de Oudhollandse keuken van Hofwijck is vanaf 11:00 uur. Voor het concert is er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt kaarten reserveren via secretariaat@hofwijck.nl  Graag onder vermelding van  ‘zondagochtendconcert’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter