De organisatie van kleine en middelgrote ondernemers in de gemeente, MKB-LV, maakt zich zorgen over de bereikbaarheid van de gemeente tijdens de  werkzaamheden aan de N14 tussen 2023 en 2026. ‘We hebben op dit moment, een aantal jaren voor deze grote ingreep nog gelegenheid om ons zo goed mogelijk voor te bereiken om hiermee de niet te vermijden overlast in deze periode tot een minimum te beperken’, aldus de organisatie.

MKB-LV heeft vier vragen geformuleerd om duidelijkheid te krijgen over de impact van de voorziene werkzaamheden:

  • Heeft de gemeente een duidelijk beeld van de geplande werkzaamheden tussen 2023 en 2026 aan de N14. Hoe zien de planning en de aanpak van deze werkzaamheden er uit?
  • Is er inzichtelijk welke impact deze werkzaamheden hebben op Leidschendam-Voorburg, in het bijzonder op het gebied van bereikbaarheid, overlast (lucht/geluid) en economische gevolgen?
  • Welke middelen heeft de gemeente tot haar beschikking om de impact van de geplande werkzaamheden aan de N14 tot een minimum te beperken?
  • In hoeverre wordt de gemeente betrokken bij de daadwerkelijke uitvoering van de geplande werkzaamheden door RWS? Hoeveel invloed heeft de gemeente op de wijze waarop de geplande werkzaamheden aan de N14 uitgevoerd worden?

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter