De Leidschendamse zangeres Annemarie heeft onder de naam Ann King een EP gemaakt, die 14 april uitkomt. Na de release van haar single ‘ILY’ leidt zangeres en songwriter Ann King de luisteraar door het labyrint dat het leven kan zijn: de weg vinden uit een gebroken hart, landen op empowerment en weer helemaal sterk staan met haar nieuwste EP ‘ Fake Flowers ‘.

Het verhaal van de EP begint iets meer dan een jaar geleden in een wachtkamer waar burned-out Ann zit te wachten op een onvermijdelijke therapiesessie. De laatste plek waar ze zich op dat moment wilde bevinden, totaal uitgeput en gevangen in haar eigen gedachtes kijkt ze rond in de levenloze wachtkamer waar haar ogen op een grote vaas met nepbloemen vallen. Overvallen door onbegrip van het nut van nep bloemen en hoe alles in haar leven nep aan voelde besefte ze dat ze niet meer wilde doen alsof.

‘Fake Flowers’ is een zoektocht naar betekenis en acceptatie. In Ann’s eigen woorden: ,,Het leven kan je soms echt neer slaan, maar het is beter om de pijn te voelen dan om alles op te kroppen. Ik ben niet heel goed in mijn gevoelens uiten en ik heb op de harde manier geleerd dat het oké is om, om hulp te vragen als je het even niet meer weet. Emoties voelen maakt je niet kwetsbaar of zwak, het maakt je menselijk.” (foto PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter