Activiteiten
Online paaseieren zoeken bij het Ons Tolhuis

Al meer dan 40 jaar organiseert Wijkvereniging Leidschendam-Zuid elk jaar op 2e Paasdag het paaseieren zoeken. Vanwege de corona-maatregelen kunnen en mogen zij deze activiteit dit jaar niet bij ‘Ons Tolhuis’ door laten gaan. Door één van de leden van de Wijkvereniging is er nu een online versie van het paaseieren zoeken gemaakt.

Eén van de organisatoren vertelt: ,,Klik op de 3D foto op de facebook https://www.facebook.com/Wijkvereniging-Leidschendam-Zuid-530277543734492/ en je ziet de omgeving van ons wijkgebouw. Op de computer kan je met de muis de paaseieren zoeken. Op de tablet en telefoon kan je door met je vinger over de foto te gaan de paaseieren zoeken. Tel alle paaseieren en stuur daarna een mail met het aantal gevonden eieren, je naam, adres, leeftijd en of je een jongen of een meisje bent naar activiteiten@ons-tolhuis.nl Zoals altijd is er voor 2 leeftijdscategorieën een prijs. Een prijs voor de kinderen van 4 tot 8 jaar en een prijs voor kinderen van 9 tot 12 jaar.”

,,Als je een mail stuurt met jouw aantal gevonden eieren, ga je akkoord met de volgende spelregels: • De prijs gaat naar het juiste aantal paaseieren, bij meerdere goede inzendingen wordt er geloot tussen deze inzendingen. • De prijs wordt bij je thuis afgeleverd, rekening houdend met de passende afstand. • Er wordt een foto van jou en de gewonnen prijs genomen, deze foto zal daarna samen met de uitslag op  website en  facebook geplaatst worden. • Inzenden kan tot en met 2e Paasdag, 13 april. • De uitslag wordt op 18 april bekend gemaakt op www.onstolhuis.com en facebook.”

,,Iedereen kan aan deze online activiteit deelnemen, maar alleen kinderen uit Leidschendam-Zuid kunnen een prijs winnen. Succes met zoeken. Alle paaseitjes en de prijzen van de paasbingo, die al gekocht waren voor de corona maatregelen, zijn gedoneerd aan de kanjers in ziekenhuis Antoniushove. Zij waren er erg blij mee.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter