Nieuws
Muziek voor vrolijke mensen in Kakafonie

Jeremy Schietekatte is vandaag om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Jeremy laat telefonisch zijn plaat ‘I’m still loving you’ horen. Jeremy Schiettekatte is een singer-songwriter uit Kampen. Toen Jeremy een jaar of 12 was begon hij met gitaarles, en kort daarna is hij lid geworden van het Kamper trompetterkorps. Hier heeft hij vele instrumenten mogen bespelen.

Om ongeveer 13:30 uur is Gerry Holland telefonisch te gast. ‘We zijn er nu wel klaar mee’, zingt Gerry Holland, ‘we schoppen dat virus uit het land’. Vrolijk als altijd zingt de volkszanger uit de Jordaan dat hij weer wil knuffelen met oma en zijn ouders. ‘Dat afstand houden valt niet altijd mee, als die vent gaat hoesten dan lig ik straks op de IC’.

Gerry kreeg het idee voor zijn nieuwe liedje tijdens zijn reeks coronaconcerten voor verzorgings- en bejaardentehuizen, ook voor mensen met een beperking. ,,Ik merk dat de mensen er klaar mee zijn. Ze willen weer vrolijk zijn, en als het kan in de polonaise naar buiten. Maar wel op 1,5 meter afstand. Ik ben geen dokter, ik ben geen minister-president, ik ben zanger. Ik wil met dit liedje de mensen troosten en moed geven. Ik hoop dat de mensen het via het internet met elkaar gaan delen.”

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter