Nieuws
Drie bijzondere gasten in Kakafonie

Vandaag is er weer een groot aantal artiesten telefonisch te gast in het programma Kakafonie op lokale omroep Midvliet FM. Zo komt om 12:30 uur is John Eeltink met een nieuw nummer dat jaren geleden een grote hit was in Amerika. Hij hoopt hiermee te scoren in Nederland. ‘Ik zou wel willen vluchten met jou’ is een bewerking van ‘Kiss In The Night’.

Bernardo is om 13:05 uur te horen. De zanger uit Haarlem dacht dat hij na de lancering van z’n in 2019 gelanceerde debuutsingle ‘Je loog en bedroog’ een opvolger moest maken die qua tempo wat hoger lag. De tijd heeft inmiddels geleerd dat ‘Ik hou je vast’ waarvan de release afgelopen december plaatsvond, toch niet de verwachting heeft gebracht waar hij op had gehoopt. Met z’n nieuwe paradeplaatje ‘Om klokslag half 10’ keert Bernardo terug naar de rustige stijl.

Om ongeveer half twee is André Kooistra te gast.  Het doel dat André Kooistra voor ogen had om een waardige opvolger te vinden voor het duet ‘Huilen is voor jou te laat’ welke hij samen met Reina afgelopen januari lanceerde is gelukt. Ondanks dat het uit 1976 afkomstige lied van Corry Konings al een paar keer gecoverd is, heeft producer Martin Sterken er alle vertrouwen in dat de versie die hij voor André heeft boven het maaiveld uit zal steken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter