Nieuws
Nieuwe wijkagent in Voorburg-Noord

Stefanie Wagemaker is de nieuwe wijkagent in Voorburg Noord. Zelf vertelt ze: ,,Ik werk bijna 16 jaar bij de politie en heb voor diverse afdelingen binnen die organisatie gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik  wijkagent in de mooie wijk Voorburg Noord. Inmiddels begin ik het gebied Voorburg Noord en een aantal wijkbewoners al wat beter te leren kennen. De wijk Voorburg Noord heeft alles wat ik als wijkagent leuk vind. Het is een sociaal betrokken wijk en ook dat spreekt mij erg aan.

In de coronatijd hebben we elkaar keihard nodig. Ik wil daar zeker mijn steentje aan bijdragen. Mijn voornemen is om zodra dit vanwege de coronamaatregelen mogelijk is een spreekuur binnen de wijk te houden. U bent dan van harte welkom om langs te komen.

Uiteraard hoeft u niet met uw problemen te wachten tot ik met dit spreekuur kan starten. Heeft u mij nodig, bel dan 0900-8844 of ga naar de website https://www.politie.nl/mijn-buurt voor het invullen en versturen van een contactformulier. Bent u nieuwsgierig wat ik zoal doe op een dag? Ik ben actief op Instagram onder de naam: Pol_wijkagentvoorburgnoord .”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter