Activiteiten
Molen de Salamander vandaag weer open

Bezoekers zijn vanaf vandaag weer welkom bij Molen De Salamander in Leidschendam.  Vrijwilligers van De Salamander hebben maatregelen genomen om vanaf woensdag 3 juni beperkte toegang tot de molen weer mogelijk te maken. Veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de vrijwilligers staat daarbij voorop. Bezoekers kunnen op woensdag- en zaterdagmiddag aan het hek, op de dag zelf, een afspraak maken om toegang te krijgen tot de molen en/of het erf. Op het terrein zijn handgel en papieren zakdoekjes beschikbaar.

Bij het hek staat een vrijwilliger die de afspraak maakt met de bezoeker; men kan ook een tijd reserveren voor een andere middag. Daarbij geeft deze een houtschijfje af waarop tijd en datum staan aangegeven. Met dit toegangsitem is de afspraak voor maximaal 3 bezoekers (en onder begeleiding van de ouders hun kinderen) gewaarborgd. Maximaal 6 personen kunnen tegelijk worden toegelaten.

In de molen en op het molenerf zorgen vrijwilligers ervoor dat bezoekers een vastgestelde rondgang kunnen maken; daarvoor heeft men een half uur tijd. Er zijn geen rondleidingen; wel kunnen gidsen ter plekke desgevraagd een toelichting geveHoutverkoop
Voor houtverkoop kan men aan het hek bij de vrijwilliger die daar staat een afspraak maken; voorkeur is het echter om per mail een afspraak te maken (secretariaat@molendesalamander.nl). Met de klant worden dan een vervolgafspraak gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter