Nieuws
Bijzondere gasten in Kakafonie

Het programma Kakafonie bij de lokale omroep Midvliet FM heeft ook vandaag bijzondere gasten. Om 12:30 uur is singer-songwriter Visch te gast om zijn nummer ‘Drijven’ te laten horen. Achter Visch gaat Pim Ottenhoff schuil. Pim komt oorspronkelijk uit Breda en woont nu in Delft. ‘Drijven’ is niet het eerste nummer dat Visch alias Pim uitbrengt. Eerder kwamen nummers als ‘Heel mijn leven’ en ‘Dichterbij’ uit.

Ook Jack Spek komt langs en wel om 13.05 uur. Achter feestzanger Jack Spek gaat Wilbur Zitman schuil die in het dagelijks leven eigenaar van een schildersbedrijf is. In zijn nieuwste plaat gaat hij haring happen. Nog voordat het zo gewilde visje was gevangen, bracht Jack Speck al een lekkere meezinger uit: ‘Wat je moet snappen van haring happen’.

Om 13:35 uur is singer-songwriter Delise welkom. Al op 12-jarige leeftijd begint ze met zingen en liedjes schrijven. Wanneer ze 14 jaar is, worden haar liedjes opgemerkt door Robin Groenveld, bedenker en organisator van Vrienden van Amstel LIVE. Hij brengt haar in contact met Bas Kennis (BLØF) en Holger Schwedt, waar ze enkele jaren mee samenwerkt. Daarnaast wordt ze begeleid door de begeleidingsband van Anouk Teeuwe.

Al op jonge leeftijd wint Delise een aantal prijzen. Toch durft ze een bestaan als artieste niet aan. Ze studeerde en werd juriste. Na enkele jaren werkzaam te zijn als jurist, keert ze  terug naar de muziek. De aanleiding hiervoor is een burn-out in 2015. Naar eigen zeggen kan ze niet zonder muziek maken. ,,Ik kreeg zoveel energie van het maken van muziek, bij al het andere voorgaande dat ik deed, vloeide de energie juist bij me weg”, zegt Delise hierover.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter