Activiteiten
Open dag jeugdtheater- en wijkmuziekschool

Op zaterdag 5 september kan men bij Theater Ludens terecht voor gratis proeflessen van de Jeugdtheaterschool en de Wijkmuziekschool Leidschendam-Voorburg. Aanvang 13.00 uur. De laatste les start om 16.45 uur. Deelname is gratis.

De Jeugdtheaterschool is een initiatief van Trias en Theater Ludens. Volg theaterlessen en leer acteren en toneelscenes maken. Wil je ook zingen en dansen? Dan past musical beter bij jou. De jeugdtheaterschool is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Zij worden verdeeld in drie groepen: 6+ (6-7 jaar), 8+ (8-11 jaar) en 11+ (11-14 jaar).

Wil je liever muzikant worden? Ontdek jouw muzikale talent bij de Wijkmuziekschool. De Wijkmuziekschool is een samenwerking van Trias met Sport en Welzijn. Je kunt kiezen uit gitaar, keyboard en music production. De wijkmuziekschool is er voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Er is ook een gevorderden cursus.

Gezien de situatie omtrent COVID-19 krijgt de Open dag dit jaar een andere vorm: deelnemers moeten vooraf reserveren en ouders worden gevraagd om, indien mogelijk, met één kind te komen.

Kijk voor het hele programma en de cursussen op https://stichting-trias.nl/files/actueel/timetable-opendag-lv.pdf Mail naar trias@stichting-trias.nl en reserveer jouw gewenste proefles(sen) en tijd. (foto Trias)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter